Здравейте приятели,

имаме удоволствието да Ви представим нашият нов проект, в който ще откриете спокойствието и уюта, за който сте мечтали.

Само на 30 км от гр. Бургас, на 10 км от гр. Приморско и на 4325 км от Дубай, в сърцето на Странджа планина се намира нашият прекрасен Еко комплекс „Свети Димитър“.

Постарали сме да въплатим онова българското, към което все повече всеки иска да се завърне и докосне. Създали сме един архитектурен шедьовър, на който се надяваме всеки един от Вас да се наслади. Ще останете запленени отслънчевите лъчи, които огряват зелената гора, обширните поляни с цъфтящи цветя и ароматни билки, песента на птиците и жуженето на пчелите.

Освен спиращите дъха гледки, които ще видите от просторните веранди, ще се потопите в обстановка изцяло вдъхновена от българския фолклор. Може да релаксирате около басейна и да отпивате от домашно приготвените напитки, които предлагаме, или да хапнете от вкусно приготвената храна, събрана от нашата еко градина.

Плодовете и зеленчуците са наше производство, сяти в плодородната почва на Странджа, огряти и узряли под слънчевите лъчи и събрани и съхранени с любов от нас.

В нашия комплекс ще се насладите на няколко вида пернати обитатели. Имаме семейство гъсоци, патици, юрдеци, както и няколко вида кокошки – типично български селски кокошки.

Надяваме се, че ще задоволим всички Ваши желания и ще покрием Вашите очаквания.

Заповядайте при нас за да се насладите на природата и да усетите духът на Странджа!

Още страници с полезна информация: